راهنمای جامع دیزل ژنراتور, مقالات آموزشی دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور کوپله فابریک چیست؟

دیزل ژنراتور کوپله فابریک چیست

دیزل ژنراتور کوپله فابریک چیست؟

این واژه اصطلاحاً برای دستگاه های کیفیت بالا در بازار خرید و فروش دیزل ژنراتور مورد استفاده قرار می‌گیرد، منشاء آن کلمه آلمانی Fabric به معنای کارخانه بوده و تنها می‌بایست به دستگاه‌هایی اطلاق گردد که کلیه فرآیندهای طراحی، ساخت، نصب و مونتاژ موتور دیزل و ژنراتور بر روی شاسی، کوپله، سیم کشی، تأمین قطعات اصلی و تست اولیه آنها در محل کارخانه یک پکیجر (کوپله کننده) معتبر و بزرگ جهانی انجام شده باشد که دارای کلیه امکانات خط مونتاژ مکانیزه مجهز به کانوایر، خط رنگ مکانیزه الکترواستاتیک، خطوط پانچ، خم و جوش پیشرفته با CNC [1] با تیراژ بالای تولید که معمولاً دارای سیستم های پیشرفته مدیریت و کنترل کیفیت، R&D ،QC و نظام تخصصی تولید مولدهای برق باشند.

لذا بخش عمده‌ای از محصولات ساخته شده در کارگاه‌های کوپله یا کارخانه‌های کوچک در کشورهای لبنان، چین، ایران و حتی اروپایی در این دسته بندی قرار نمی‌گیرند.


[1]

از ویکی پدیا

کنترل عددی

کنترل عددی (به انگلیسی: Numerical control به اختصار NC) به کنترل خودکار ابزارهای ماشین‌کاری (مانند دریل‌ها، دستگاه‌های تراش و دستگاه فرز) یا چاپگرهای سه‌بعدی توسط یک رایانه گفته می‌شود.

دستگاه‌های CNC، دستگاه‌هایی با ابزارهای قابل حرکت توسط موتور هستند که این موتور (یا موتورها) توسط رایانه کنترل می‌شوند. این رایانه‌ها به کمک دستورهایی مرتب که G-Code یا M-Code نامیده می‌شوند، ابزارها را کنترل می‌کنند. این دستورها ممکن است به صورت دستی توسط اشخاص نوشته شده یا توسط نرم‌افزارهای CAM تولید شوند. پرینترهای سه بعدی نیز برای تولید قطعه ابتدا مدل رایانه ای را به صورت «لایه لایه ای» پردازش کرده و سپس توسط دستورهای G-Code قطعه را تولید می‌کنند.

در دستگاه‌های ماشین ابزار سی‌ان‌سی مدرن، طراحی یک قطعهٔ مکانیکی و برنامه تولید آن کاملاً خودکار انجام می‌شود. هندسه مکانیکی جسم با استفاده از نرم‌افزارهای طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) تعریف شده و پس از آن به وسیله نرم‌افزارهای ساخت به کمک کامپیوتر (CAM) به دستورهای تولیدی و ساختی تبدیل می‌شود. سرانجام این دستورها که برای سیستم یک ماشین تولیدی قابل فهم است، روی یک ماشین کنترل عددی (CNC) بارگذاری می‌شوند.

از آن‌جایی که یک جزء خاص برای ساخته شدن ممکن است به ابزارهای متفاوتی چون: مته، ارّه و … نیاز داشته باشد؛ ماشین آلات مدرن اغلب ترکیبی از ابزارهای متعدد در یک «اتاقک» واحد هستند.