مقالات آموزشی دیزل ژنراتور

شرایط نگهداری دیزل ژنراتور در فصل سرما

شرایط نگهداری دیزل ژنراتور در فصل سرما

دیزل ژنراتور و شرایط نگهداری آن در فصل سرما

برای شرایط زمستان و به منظور اطمینان از این موضوع که دستگاه دیزل ژنراتور شما حتی در هوای سرد و قطعی برق مشکلی برای کار کردن نداشته باشد، می‌بایست موارد زیر را به خوبی بکار گرفته و رعایت نمایند. دستگاه می‌بایست حتی در زمستان و هوای بسیار سرد به صورت موثر و مداوم آماده به کار باشد. هوای بسیار سرد و طوفان‌های زمستانی ممکن است آسیب‌های جدی بر دیزل ژنراتور و یا سایر تجهیزات مربوط به آن وارد کند. درباره دیزل ژنراتور چیست و چگونه کار میکند و انواع آن بیشتر بخوانید.

این آسیب‌ها بسته به محل و نوع نصب ممکن است متفاوت باشند که کمترین آن می‌تواند شکستگی لوله‌ها باشد. بدین منظور شرکت تصاکو مفتخر است که موارد و اطلاعات پر کاربرد جهت چگونگی آماده سازی و برنامه‌ریزی در زمستان را در اختیار شما مشتریان گرامی قرار دهد. پیشنهاد میکنیم درباره دستورالعمل نگهداری از دیزل ژنراتور ها حتما بخوانید.

 

شرایط نگهداری از ژنراتور دیزلی در سرما

  • هوای سرد می‌تواند باعث کندتر استارت زدن دیزل ژنراتور به خاطر باتری و قطعات و غلیظ‌تر شدن روغن گردد که همه این‌ها می‌توانند به موتور دیزل ژنراتور فشار وارد کنند. ما امیدواریم که شما قسمت مرتبط، یعنی شرایط نگهداری دیزل ژنراتور در فصل سرما که در دستورالعمل سازنده دستگاه بیان گردیده را مطالعه کرده باشید.
    اکثر موتورها در هوای سرد به راحتی استارت نمی‌خورند و موتور دستگاه شما نیز از این قانون مستثنا نیست. در زمستان علاوه بر سخت‌تر حرکت کردن قطعات و غلیظ‌تر شدن روغن، سوزانده شدن موثرتر سوخت و کارکرد موتور نیز دشوارتر می‌شود. موتورهای مدرن در چند دهه اخیر پیشرفت زیادی کرده‌اند و این موضوع به راحت‌تر به کار افتادن آن‌ها بیشتر کمک می‌کند، اما اطمینان از آمادگی کارکرد موتور در همه شرایط نیز بسیار موثر می‌باشد.
  • تست‌های بیشتری از دستگاه بگیرید و همواره دستورالعمل نگهداری را اجرا کنید. دیزل ژنراتور خود را در زمستان نیز تست نمایید تا از عدم وجود هر گونه ایراد اطمینان حاصل نمایید و مشاهده کنید که دستگاه چگونه عمل می‌کند. در فصول سرد به منظور روان نگه داشتن قطعات و تشخیص هر گونه ایراد، تست‌های بیشتری انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که با فرا رسیدن زمستان، تمامی کنترل‌های دیجیتال را تست کرده باشید زیرا دماهای زیر صفر به کنترل پنل‌های دیجیتال آسیب وارد نموده و باعث جلوگیری از استارت دستگاه می‌شود. درباره نکات کاربردی جهت افزایش راندمان دیزل ژنراتور بیشتر بخوانید.
    اطمینان حاصل نمایید که در زمان سردتر شدن هوا، قسمت گرم کن که مسئولیت حفظ گرمای موتور را برعهده دارد در حال کار کردن می‌باشد. روشن نمودن دستگاه بدون این بخش مهم موتور که مایعات و موتور را گرم نگه می‌دارد، بسیار دشوار می‌شود. مایع حاوی ضد یخ را لطفاً به آرامی در دستگاه بریزید. در غیر این صورت در سیستم خنک کننده، هوا جمع گشته و باعث ایجاد صدمات زیادی به گرم کن می‌گردد.

 

پشتیبانی آنلاین

مشاهده و خرید انواع دیزل ژنراتور های تصاکو و دیگر محصولات شامل دیزل ژنراتور کامینز، پرکینز، ولوو، دوسان و میتسوبیشی کلیک نمایید.

  1. شارژر را چک نمایید

    باتری دستگاه اکثر مشتریانی که درخواست خدمات می‌نمایند مشکل دارد. اطمینان حاصل نمایید که شارژر به برق متصل بوده تا از مصرف بیش از حد باطری به دلیل سرمای هوا جلوگیری نمایید. همیشه به میزان سوخت دستگاه توجه داشته باشید، سوخت دیزل ژنراتور شما ممکن است در اثر هوای سرد غلیظ گردد و امکان به جریان افتادن در سیستم را نداشته باشد. این موضوع باعث خاموش شدن و ایجاد مشکلات دیگر در دستگاه شما می‌گردد به نوع و شرایط سوخت بسیار دقت کنید و به منظور جلوگیری از هر گونه ایراد احتمالی به سوخت دستگاه خود مکمل (ضدیخ گازوییل) اضافه کنید.

  2. بازدید بصری از دستگاه

    بازدید بصری دیزل ژنراتور باید همیشه جزئی از دوره نگهداری باشد. این کار باید در طول زمستان نیز انجام گردد. اطمینان حاصل نمایید که محیط اطراف دیزل ژنراتور شما عاری از هر گونه زباله باشد. توجه کنید که دستگاه نشتی نداشته باشد. وجود نشتی نمایانگر شکسته شدن یا بسته نبودن درست یکی از متعلقات می‌باشد. اگزوز و گردش هوا را نیز بررسی نمایید و اطمینان حاصل کنید که اختلالی در گردش هوا ایجاد نمی‌شود.

  3. از جمع شدن برف بر روی دستگاه جلوگیری نمایید

    برف می‌تواند باعث مسدود شدن اگزوز و جریان هوا شده و باعث بروز مشکلات جریان هوا گردد. کار کردن دیزل ژنراتور بطور منظم و مداوم می‌تواند به میزان قابل قبولی باعث از بین رفتن برف گردد و از تجمع برف جلوگیری نماید.

پیشنهاد میکنیم توصیه های نگهداری و آماده سازی دیزل ژنراتور برای فصل گرما را نیز حتما مطالعه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید