توان استندبای چیست؟
یکی از عنوانهایی که توان دیزل ژنراتور یا ژنراتور گازسوز را با آن تعیین میکنند توان استندبای (Standby) میباشد. اما این توان به چه معنا است و چه زمانی میتوان آن را ملاک قرار داد؟
در این مقاله قصد داریم تا شما مشتریان عزیز را با توان استندبای آشنا کنیم تا جهت انتخاب دستگاه دیزل ژنراتور یا ژنراتور گازسوز از آن استفاده نمایید.
توان (Standby):
این توان بیشتر برای دیزل ژنراتورها پر اهمیت است چرا که دیزل ژنراتورها اکثراً جهت برق اضطراری وارد مدار میشوند.
برای مثال اگر دیزل ژنراتور ولوو دارای توان استندبای ۵۰۰ کاوآ باشد بدین معناست که اگر استفاده از دستکاه ولوو بصورت اضطراری بوده و در سال کمتر از ۲۵ ساعت وارد مدار شود حداکثر میتوانید به میزان ۵۰۰ کاوآ از این دستگاه خروجی بگیرید بدون این که در دراز مدت آسیبی به دستگاه وارد شود.
البته لازم به ذکر است که دستگاه ممکن است امکان تولید توان بیشتر را داشته باشد اما از نظر سازنده دستگاه، مصرف بیشتر از توان اعلامی در شرایط Standby و به مرور زمان به آن آسیب خواهد رساند.
همانطور که میدانید توانهای دیگری از قبیل prime, Continuous نیز تعریف میشود که هر دو آنها از نظر مقدار از توان استندبای کمتر میباشند چرا که ساعت مصرفی در این توانها بیشتر بوده و با توجه به تمهیدات گرمایی و مکانیکی برای آسیب نرسیدن به دستگاه باید توان کمتری مصرف کرد.