نصب، جابجایی، نگهداری

شرایط نصب دیزل ژنراتور

شرایط نصب دیزل ژنراتور

شرایط نصب دیزل ژنراتور

اتصالات الکتریکی و کابل‌ها را با پیروی از کدهای الکتریکی و استانداردها مربوطه وصل کنید. این امر شامل الزامات مورد نیاز برای اتصال دیزل ژنراتور به سیستم ارت نیز می‌شود.

در مورد دیزل ژنراتورهای ثابت، دارای مخزن مجزا و یا کنترل از راه دور، مطمئن شوید که این سیستم‌ها مطابق با کدها، استانداردها و یا سایر الزامات مربوطه نصب شده باشند.

دود خروجی و گرمای اگزوز موتور برای کارکنان خطرناک است. اگزوز موتور برای تمام دیزل ژنراتورهای نصب شده در فضای بسته باید از طریق لوله کشی بدون نشتی و مطابق با کدها، استانداردها یا سایر الزامات مربوطه به بیرون انتقال داده شود. مطمئن شوید که منبع اگزوز داغ و لوله کشی‌ها، عاری از مواد قابل احتراق بوده و برای ایمنی کارکنان با عایق حرارتی [1] محافظت شده باشد همچنین مطمئن شوید گازهای خروجی از اگزوز موجب آسیب افراد نشود.

شرایط نصب دیزل ژنراتور و راه اندازی آن

  • هرگز دیزل ژنراتور را با اتصال قلاب به دستگیره موتور یا دستگیره بالابر آلترناتور (ژنراتور) بلند نکنید، بجای آن از نقاط مخصوص بالابر، تعبیه شده بر روی شاسی زیر دستگاه یا کانوپی استفاده کنید.! اطمینان یابید که جرثقیل یا تجهیزات جانبی آن در شرایط مناسب باشد و ظرفیت مناسب برای تحمل وزن را دارا باشد.
  • هنگامی که دیزل ژنراتور معلق شد تمام کارکنان را از آن دور کنید.
  • هنگام استفاده از دیزل ژنراتور سیار (پرتابل)، تمام کدها، استانداردها و سایر مقررات و قوانین ترافیکی را مرور کنید. اینها شامل مقرراتی می‌شوند که تجهیزات مورد نیاز و حداقل و حداکثر سرعت‌ها را مشخص می‌کنند.
  • اجازه ندهید کسی بر روی دیزل ژنراتور سیار سوار شود. اجازه ندهید کارکنان بر میله یدک کش ایستاده یا سوار آن شوند یا بین دیزل ژنراتور و وسیله یدک کش ایستاده یا راه بروند.
  • در مکان‌هایی با طبقه بندی خطرناک و در صورتیکه پیشگیری‌های ایمنی انجام نشده‌اند هرگز دیزل ژنراتور را نصب یا بهره برداری نکنید.

[1]

از ویکی پدیا

عایق حرارتی [ویکی پدیا]

عایق حرارتی موادی هستند که برای کم کردن تلفات حرارتی سطوح مختلف ساختمان، لوله‌ها، کانال‌ها و مخازن استفاده می‌شوند.

با پیشرفت تکنولوژی و لزوم احداث ساختمان‌های سبک‌تر لازم شد که ضخامت جداره‌ها به حداقل کاهش یابد؛ در پی آن مسئله گریز حرارت از پوسته خارجی بنا مطرح شد؛ بنابراین به منظور کاهش هزینه ایجاد گرما و سرما، با قرار دادن عایق حرارتی در پوسته ساختمان‌ها ضریب هدایت حرارتی مجموعه را به میزان قابل توجهی کاهش داده‌اند. سه ساز و کار برای انتقال گرما وجود دارد: هدایت، همرفت و تابش. هدایت به در همه جسم ها رخ میدهد به طوری که گرما از بخشی که گرم تر است به بخش سرد تر می رود. ساز و کار همرفت، به یک محیط سیال نیازمند است. برای نمونه انتقال گرما در بدن که به دست خون انجام میشود از این دسته است. در ساز و کار تابش، گرما از راه موج های الکترو مغناطیس جابجا می‌شود و می‌تواند در خلاء هم رخ دهد. تابش خورشید از این گونه است. این ساز و کار در دماهای بالا، نقش بسیار بزرگی در جابجایی گرما دارد. انتقال حرارت از جداره‌های خارجی ساختمان به شکل هدایت حرارت، مهمترین عامل اتلاف یا کسب حرارت در ساختمان‌های معمولی است.

دیدگاهتان را بنویسید